Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TNF: Bucs 0-7 na nederlaag tegen Panthers

De Carolina Panthers winnen donderdagavond met 31-13 van NFC South rivaal Tampa Bay Buccaneers. Beide teams gaan blijkbaar vrolijk verder met waar ze mee bezig zijn. De Panthers trekken een reeks goede wedstrijden verder door terwijl de Bucs blijven verliezen.

Voor de Carolina Panthers is dit alweer de vierde overwinning in de laatste vijf wedstrijden. Het lijkt erop dat QB Cam Newton steeds comfortabeler wordt met zijn aanval. Hij is efficiënt, maakt de juiste beslissingen, minder fouten en is productief. Donderdagavond beslist Newton voor de derde keer op rij een wedstrijd met een overwinning en zonder interceptie. Tegen de Buccaneers is de QB van Carolina goed voor 221 yards en twee TD passes. Van Cam Nemton weten we ook dat hij een prima running game heeft. Hij weet 50 yards met de bal te overbruggen en loopt één TD binnen. Volgens Cam Newton is er geen sprake van een one man show bij de Panthers. Hij geeft aan dat iedereen zijn werk op het veld goed doet en daardoor kan hij zelf ook goed presteren.

Bij Tampa Bay schreeuwen de fans inmiddels om het vertrek van hoofdcoach Greg Schiano. Na zeven verliespartijen is het geduld bij de meeste supporters wel op. Schiano zelf maakt zich er niet druk om. Volgens eigen zeggen helpt hij zijn ploeg niet aan een overwinning door wakker te liggen van de kritieken.

Rookie QB Mike Glennon is in zijn vierde start voor de Bucs goed voor 275 yards. Pas laat in het vierde kwart kan hij bij een 31-6 score, een TD pass noteren. De wedstrijd is dan al gespeeld. Glennon gooit geen intercepties en dat is toch fijn voor een rookie die een slecht draaiend team weer uit het slop moet trekken.

Volgende week zullen we zien of de Panthers weer een NFC South rivaal kunnen verslaan. Thuis ontvangt Carolina dan Matt Ryan en zijn Atlanta Falcons. De Buccaneers gaan opnieuw een poging wagen om een overwinning te boeken. Dit moet dan wel gebeuren in Seattle tegen de sterk spelende Seahawks. Zal Greg Schiano dan nog aan de zijlijn staan als hoofdcoach?

Foto via si.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *