Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brett Favre is bang voor geheugen

Het duurde  niet lang voor Favre om het antwoord paraat te hebben op de vraag of hij weer als quarterback de wei in wilde. Volgens berichten zei Favre resoluut ‘nee’ tegen coach Jeff Fisher, toen deze hem opbelde met de vraag of hij op wilde draven voor de St. Louis Rams. De Rams waren in de markt voor de 44-jarige pensionada, nadat startende quarterback Sam Bradford op schlemielige manier een forse blessure opliep.

Het verhaal wil ons doen laten geloven dat Favre al lang geleden zijn besluit heeft genomen om zich niet meer bloot te stellen aan professioneel American football. De football dino schijnt de beslissing te hebben genomen op basis van geheugenverlies. Favre kan zich, naar eigen zeggen, bepaalde voorvallen uit het verleden niet meer herinneren. Zo zou hij zich niet meer herinneren ooit bij een voetbalwedstrijd van zijn dochter te zijn geweest. “Dat was ook de eerste keer dat ik een tikkeltje bang werd,” aldus de oud-speler van de Minnesota Vikings, New York Jets en Green Bay Packers. “Nu valt het nog mee, maar het is niet te overzien hoe de schade over twintig jaar is.

Brett Favre zei zijn loopbaan definitief vaarwel met een hersenschudding in het uniform van de Minnesota Vikings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *