Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 8

In deze ‘Tweets Around The League’ blikken we even niet terug op de afgelopen speelronde. Er komen ook geen doldwaze uitspraken en statistieken voorbij. We blijven bij de waan van de dag. Vandaag staat in het teken van Halloween… Ook op Twitter en in de NFL!


Hij kan lachen! Bill Belichick met zijn vriendin Linda Holliday. Verkleed als piraten maken zij zich op voor de jaarlijkse Halloween party van de New England Patriots.


New England Patriots RB LeGarrette Blount en LB Brandon Spikes hebben ook hun best gedaan om gepaste kledij te vinden voor het feest van de Patriots.


Rookies van de Carolina Panthers gaan in volledig Halloween kostuum op pad voor het goede doel. Het is in Carolina een jaarlijks terugkerend ritueel voor de rookies en zal ongetwijfeld onderdeel zijn van de “ontgroening”.


Fred Jackson van de Buffalo Bills met zijn familie verkleed als ‘de Croods’. Een familie uit de gelijknamige animatiefilm. Lekker gek, altijd leuk!


Fred Jackson is blijkbaar een echte liefhebber van Halloween. Naast de verkleedpartij thuis gaat hij ook op een ware ghost hunt met teamgenoten Aaron Williams, Robert Woods, Marquise Goodwin, Chris Gragg, Chris Hogan, Jeff Tuel en Marcus Easley. De spelers gaan op pad met de enige echte Buffalo Paranormal Investigators.


De Kansas City Chiefs met de bekende “Scream” maskers. Beetje cliché maar wat maakt het uit als je 8-0 staat. Voor de Chiefs is dit hele seizoen al een groot feest.


Het beste bewaren we natuurlijk voor het laatst. Niet alleen de spelers doen aan Halloween maar ook de cheerleaders zijn wel in voor een verkleedpartijtje!

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *