Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sensationele Hail Mary wint het voor Nebraska

Een meer sensationele ontknoping dan de Hail Mary pass die Nebraska quarterback Ron Kellogg III vannacht gooide tegen Northwestern gaan we vanavond op NFL Sunday waarschijnlijk niet zien. Kellogg III gooide een wanhoopspoging de endzone in, die op verschillende verdedigers afketste en vervolgens in de dankbare handen van Jordan Westerkamp viel. Hierdoor won Nebraska met 27-24.

De ontlading bij Kellogg III was groot. Even hiervoor had hij bij een stand van 21-21 een kostbare onderschepping gegooid, die Northwestern een fieldgoal voorsprong bezorgde. Met nog drie seconden op de klok bleek die onderschepping het team echter niet de kop te kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *