Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 9

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

Omdat Richie Incognito de aanstichter zou zijn voor pesterijen aan het adres van Jonathan Martin is hij afgelopen week geschorst door de Miami Dolphins.

https://www.gridiron.nl/2013/11/dolphins-schorsen-hufter-incognito/
Gridiron collega Maarten van den Broek schreef een artikel over de “Richie Incognito vs Jonathan Martin Gate”. Uiteraard ontplofte Twitter ook met berichten omtrent deze zaak.

De Miami Dolphins delen hun officiële statement via een link op Twitter. Uiteraard nemen ze de beschuldigingen in Miami serieus. De club stelt de gezondheid van Martin voorop en zal er alles aan doen om dit uit te zoeken.

 

Er komt een (peperduur) onafhankelijk onderzoek naar de werkomgeving bij de Miami Dolphins. Er worden onafhankelijke advocaten door de NFL ingeschakeld en de Dolphins verlenen alle medewerking.

 

Is een simpel onderzoek via de sociale media tegenwoordig niet voldoende? Fox Sports deed een poging en zet de tweets op een rij. De tegenstrijdigheden vliegen je om de oren wanneer je de tweets zo onder elkaar ziet staan. Uiteindelijk zal de waarheid waarschijnlijk in het midden liggen, maar dat zal bepaald worden door de “echte” onderzoekers van dit verhaal.

Deze TATL laten we natuurlijk niet in zijn geheel over Richie Incognito en Jonathan Martin gaan.

Sam Bradford hoeft als QB niet te twijfelen aan de loyaliteit van Rodger Saffold. Deze tackle laat weten dat zijn leven in het teken staat van het beschermen van de QB. Waarschijnlijk had Saffold tegen Dallas dit seizoen een slechte dag. Bradford lag toen namelijk zes maal op zijn rug. Maar in de overige wedstrijden maakt Saffold zijn woorden aardig waar.

 

https://twitter.com/GhettoChiIdren/status/392775466421346305

Sommige spelers zouden wel wat meer uren op het trainingsveld mogen maken. Geno Atkins is daar één van. Niet omdat deze DT van de Cincinnati Bengals zijn spel echt moet verbeteren maar eerder omdat hij dan minder tijd heeft om bijvoorbeeld de tijdlijn van zijn volgers op bovenstaande wijze te vervuilen. Of is dit nu wat we noemen “Twitter humor”?

 

“We’ll keep you posted”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *