Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Saints verpletteren Cowboys

Drew Brees is zondagavond de baas in New Orleans. Een uitmuntende prestatie van de New Orleans Saints zorgt ervoor dat de Dallas Cowboys zondagavond geen schijn van kans hebben. In het Superdome staat na vier kwarten spelen een stand van 49-17 op het bord.

De aanval van New Orleans varieert er op los en de verdediging van Dallas laat het allemaal toe. De Saints behalen maar liefst 40 keer een First down. Een record in de NFL. Ook overbruggen de Saints 242 yards over de grond. Het hoogste aantal yards sinds 1990. Drew Brees completeerde 34 van zijn 41 passes voor 392 yards en vier touchdowns.

Het begint allemaal nog niet eens zo slecht voor de Cowboys. Dallas opent met een field goal de score. In het eerste kwart krijgt Dallas nog wel de eerste touchdown van New Orleans om de oren maar aan het begin van het tweede kwart neemt Dalles opnieuw de leiding. DeMarco Murray loopt de bal binnen voor een 7-10 voorsprong. Vanaf dit moment is het one way traffic richting de end zone van Dallas. Voor rust buigt New Orleans de achterstand om in een 28-10 voorsprong. Achtereenvolgens zijn er touchdowns voor Pierre Thomas en tweemaal Darren Sproles.

Na rust gooit New Orleans de wedstrijd definitief in het slot wanneer Mark Ingram over de grond een touchdown scoort. De Saints laten zien dat ze naast een scherpe aanval door de lucht ook over de grond uit de voeten kunnen. De running backs van New Orleans laten van zich horen tegen de Cowboys. Mark Ingram is goed voor 145 yards en een touchdown. Collega Pierre Thomas overbrugt 87 yards en pikt ook een touchdown mee.

In het vierde kwart is er nog een touchdown voor Kenny Stills en besluit Pierre Thomas de voorstelling door voor de laatste score te tekenen. Dallas heeft vanavond simpelweg geen antwoord op de aanval van New Orleans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *