Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 10

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

 


Blessureleed onder de QB’s van Green Bay. Alex Marvez van Fox Sports komt op 11 november met de scoop dat men in Green Bay op de komst van Matt Flynn hoopt.

 


Nog geen 24 uur later is het officieel! De Green Bay Packers tekenen Matt Flynn. In 2008 werd Flynn door de Packers opgepikt in ronde 7 van de draft. Vier seizoenen speelt hij voor Green Bay om vervolgens uitstapjes te maken naar Seattle, Oakland en Buffalo. Nu is Flynn dus weer terug op het oude nest.

 


Vorige week hebben we het al even over de “Incognito – Martin gate” gehad. In de eerste wedstrijd na het uitkomen van de feiten speelde Miami tegen Tampa Bay. Twitter is dan natuurlijk de plaats waar fans van beide partijen laten zien hoe ze gedurende de wedstrijd hun mening hebben laten doorschemeren. Hieronder een aantal signs van de fans!

 

https://twitter.com/JustinNuzum/status/400070074297352192


https://twitter.com/ReillyRick/statuses/400071831681384448

Afgelopen week was er weer eens zo’n epische ontknoping waar iedereen het op maandagochtend over heeft bij de koffieautomaat en natuurlijk op Twitter. Zo’n ontknoping wordt nog veel intenser wanneer de spelers en coaches wired zijn. Ga er eens lekker voor zitten en geniet!

 

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *