Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bengals mogen al van playoffs dromen

De Cincinnati Bengals staan twee verliespartijen los in de NFC North. Verrassend genoeg lijken de Pittsburgh Steelers nog als enige roet in het eten te kunnen gooien. De Bengals zorgden er zelf voor dat de Cleveland Browns na hun dramatische start geen typisch Amerikaans comeback-verhaal mochten schrijven. Met 41-20 werden de divisiegenoten terug naar huis gestuurd.

De score werd vooral bereikt in het tweede kwart. De ploeg scoorde 31 punten voor rust en konden daarna de wedstrijd uitspelen. De overwinning kwam niet tot stand door fantastische statistieken van quarterback Andy Dalton en receiver A.J. Green. De quarterback gooide weliswaar twee touchdowns, maar kwam niet over de 100 yards in de totale wedstrijd. Green ving geen touchdown en was in fantasy football dus ook geen hoogvlieger.

Je scoorde wel goed als je de defensie van de Bengals had opgesteld, want die maakte twee van de vier touchdowns in het tweede kwart. Het begon toen voor het eerst in twintig jaar een punt van de Browns werd geblockt. De bal werd vervolgens teruggelopen voor een touchdown. Een minuut forceerde de defensie een fumble die ook eindigde in de endzone die de Browns moesten verdedigen.

Voor de Browns lijkt het seizoen nu wel voorbij. De Bengals staan met één been in de playoffs en moeten nu vooral zorgen dat de aanval wat meer boven middelmatigheid uitstijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *