Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bills’ Fan Duikt van Tribune

Een bizar ongeluk krijgt meer aandacht van de thuisoverwinning van de Bills op de Jets. Een fan haalde een domme truc uit op de bovenste ring van de tribune en viel vervolgens naar beneden om een mede-fan te verwonden op de middelste ring. Gelukkig hebben we de beelden nog uit het Ralph Wilson Stadium.

In de beelden zie je een fan over de buitenste reling naar beneden glijden voordat hij/zij na een paar meter achteraf van dezelfde reling valt. De fan blesseerde slechts de schouder, waar de toeschouwer die de klap opving er met een hoofdwond vanaf lijkt te komen. Bekijk de val. Een bloedtest zal ongetwijfeld uitwijzen dat de glijdende idioot op de bovenste ring zwaar beneveld was. Of op zijn minst psychisch beperkt. Het tweede slachtoffer zal een rechtzaak voor een fikse schadeclaim met twee vingers in de neus winnen.

Meer opmerkelijk is eigenlijk dat de Nederlandse media hier wel over berichte op telegraaf.nl, maar dat de topper tussen de Broncos en de Chiefs nergens met een regel beschreven werden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *