Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

FOX Sports pakt uit met Thanksgiving

FOX Sports brengt met Thanksgiving een speciale American football marathon op het open kanaal om de sport te promoten bij het grote publiek. FOX Sports pakt rond de Amerikaanse feestdag groots uit met een speciale studioshow, waarbij de regels en lifestyle rond deze sport zullen worden uitgelegd. Als presentatoren worden Ronald van Dam en Hubert Bedford genoemd. Ook de naam van Ronald Buys wordt gefluisterd.

Hubert Bedford en Ronald Buys presenteerde de NFL-uitzendingen de laatste keer dat deze in Nederland live te zien waren. Dit was in 2000.

FOX Sports opent donderdag 28 november met de drempelverlagende film ‘The Replacements’. Na deze film schakelt de Nederlandse clan van Rupert Murdoch over naar de studio, van waaruit Jan Joost van Gangelen probeert meer kennis op te doen van American football aan de hand van de experts.

Uiteindelijk vormt de 22:00 uur wedstrijd tussen Oakland en Dallas de hoofdmoot van de wedstrijd. Het plan is om chefkok Rudolf van Veen zorgt voor het smakelijk intermezzo te laten zorgen, door gedurende de avond een kalkoen panklaar te krijgen.   Als de plannen slagen, krijgt de snuffelstage mogelijk een vervolg tijdens Super Sunday.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *