Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Luke Kuechly banden met de gokmaffia?

Het begint er naar uit te zien dat Carolina Panthers linebacker Luke Kuechly banden heeft met de gokmaffia. Voor de tweede keer op rij pleitten de scheidsrechters de linebacker bij een opzichtige blessure vrij. In totaal werden vier gele penalty vlaggetjes de afgelopen zes dagen tegen de linebacker opgeraapt.

De eerste overtreding, vorige week maandag, stelden de Carolina Panthers in staat te winnen tegen de New England Patriots. Kuechly knuffelde op die play opzichtig met tight end Rob Gronkowski, terwijl quarterback Tom Brady een bal in de lucht gooide. De scheidsrechters oordeelden echter dat de pass ‘uncatchable’ was en gaven hiermee ongetwijfeld enkele gokkers waar voor hun spread.

Deze week deed zich opnieuw een situatie voor, waarbij Kuechly ogenschijnlijk schuld moest bekennen. De linebacker raakte tight end Charles Clay keihard helmet-to-helmet, waardoor deze de bal losliet in de endzone. Een score had de stand op 20-3 gebracht. In plaats daarvan moest Miami genoegen nemen met een fieldgoal.

De tackle van Kuechly bleek van grote invloed op het verdere verloop van de wedstrijd. Carolina won de wedstrijd uiteindelijk in de laatste seconden, dankzij een touchdown laser van Cam Newton op tight end Greg Olson. Het werd 16-20.

Deze wedstrijd had er zonder twijfelende scheidsrechters heel wat anders uit gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *