Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steelers helemaal terug in playoffs-plaatje

Na een 0-4 start zijn de Pittsburgh Steelers weer volop aanwezig in de strijd om de playoffs. Na een 27-11 overwinning bij divisiegenoot Cleveland Browns deelt de ploeg met een 5-6 record een wildcard-ticket met een aantal andere ploegen. Een van die ploegen is ander NFC North team Baltimore Ravens. En laten beide teams elkaar nu volgende week treffen in Pittsburgh. 

Quarterback Ben Roethlisberger was de aflopen veelvuldig in het nieuws omtrent zijn toekomst in Pittsburgh. Hij was hierdoor openlijk geïrriteerd en die irritatie lijkt hem nu geïnspireerd te hebben in een comeback. De spelverdeler was gisteren nagenoeg foutloos met onder meer twee touchdown-passes. We doen hierbij geen recht aan de individuele prestatie van Browns receiver Josh Gordon. Hij ving in deze verliespartij 14 ballen voor 237 yards: een clubrecord.

Deze week was wederom een finalewedstrijd voor de Steelers, omdat tegenstander Cleveland dezelfde winst-verliesrekening had. Deze druk doet de ploeg zichtbaar goed en dus lijkt het team het ‘momentum’ te hebben op weg naar de ontmoeting met Baltimore Ravens volgende week op eigen veld. De Ravens daarentegen waren dit weekeinde met 19-3 tegen de New York Jets defensief ongenaakbaar. Het was alweer even geleden dat een team niet verder kwam dan drie punten. Een prachtige rivaliteit die volgende week een nieuw hoogtepunt mag gaan schrijven. Mijn Gamepass-abonnementje staat volgende week afgestemd op Ravens@Steelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *