Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

49ers klaar voor clash met Seahawks

De San Francisco 49ers hebben de titel in de NFC West nog niet opgegeven. Een week voor de clash met de Seattle Seahawks won de ploeg op degelijke wijze van eveneens divisiegenoot St. Louis Rams. Met 23-13 werden de bezoekers zowel aanvallend als verdedigend aan banden gelegd. 

De Rams wonnen hun laatste twee wedstrijden met een gemiddeld verschil van 25,5 punten. In het stadion van de 49ers wist de ploeg niet meer dan dertien punten te scoren. De enige touchdown kwam zelfs pas in het vierde kwart toen de wedstrijd al gespeeld was. De sleutel om de scores aan banden te leggen lag bij het onschadelijk maken van de Rams verdediging. Vooral de defensive line uit St. Louis deed het erg goed de laatste weken. Tegen de offensive line van San Francisco kwam de verdediging er niet doorheen. Zelfs niet toen left tackle Staley geblesseerd wegviel.

Vernon Davis, Rodney McLeodOndertussen is de luchtaanval van de San Francisco 49ers weer op volle sterkte met de terugkeer van Michael Crabtree. In zijn eerste wedstrijd spinde vooral teamgenoten Anquan Boldin en Vernon Davis garen. Boldon ving negen passes en Davis de enige passing touchdown. De extra aanvallende dimensie komt precies op tijd als de ploeg volgende week in eigen huis moet zorgen dat de Seahawks -met hun ijzersterke pass defense- de NFC West niet gaan winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *