Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arizona Cardinals blijven in achtervolging

Quarterback Carson Palmer was bijna perfect met zijn passes en leidde samen met receiver Larry Fitzgerald de Arizona Cardinals naar een 30-10 overwinning op de St. Louis Rams. Het was na acht opeenvolgende verliespartijen tegen de divisiegenoten de eerste overwinning op een concurrent uit de NFC West.
Palmer trainde de afgelopen week niet vanwege een pijnlijke elleboog. Zondag was hier niets van te merken en gooide hij 27 van de 32 passes raak. Larry Fitzgerald was zijn voornaamste doelwit en de (mogelijk) beste receiver uit de NFL ving daarbij twee touchdowns.

De defensie was zoals het hele seizoen al weer degelijk en wist ook te scoren. Karlos Dansby pakte zijn tweede interception die hij terugliep voor een touchdown van dit seizoen en John Abraham tackelde de quarterback in de endzone voor een twee punter (safety).

De Cardinals staan door de overwinning zevende in de playoffs-ranglijst in de NFC. Grootste concurrent zijn de divisigenoten van de San Francisco 49ers. En laten deze ploegen elkaar nog treffen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *