Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bucs in eigen huis te sterk voor Bills

De Tampa Bay Buccaneers verslaan de kwakkelende Buffalo Bills en boeken hun vierde overwinning in de afgelopen vijf wedstrijden. In Tampa wordt het 27-6. Na een 0-8 start van Tampa Bay leek de baan van hoofdcoach Greg Schiano op de tocht te staan. Na de sterke serie van de afgelopen weken ligt de ontslagbrief vast en zeker bij het oud papier.

Goed was het allerminst zondagavond. Een 80 yard touchdown run van Bobby Rainey zorgt voor een vliegende start van Tampa Bay. Mede dankzij deze rush verslaan de Buccaneers de Bills ruimschoots als het gaat om het totaal aantal gewonnen yards. Na één kwart spelen staan er 169 yards voor de Bucs op het bord tegenover 38 van de Bills. Het zegt dan ook veel dat de Buccaneers in de rest van de wedstrijd nog slechts 77 yards toevoegen aan het totaal.

Bij rust staat het 24-3 in het voordeel van Tampa Bay. Naast de score van Bobby Rainey zorgen Vincent Jackson en Tim Wright beide ook voor een touchdown. Aan beide kanten valt nog een bal tussen de palen voor een field goal en dit maakt de ruststand compleet. Beide QB’s spelen niet hun sterkste wedstrijd. Mike Glennon komt voor Tampa Bay niet verder dan 90 yards, twee intercepties en twee touchdowns. Met deze touchdowns maakt Glennon toch nog het verschil met collega EJ Manuel. Manuel blijf steken op 184 yards en gooit maar liefst vier intercepties. Geen touchdowns voor hem maar wel zeven sacks die hij moet verwerken.

Na rust blijkt al het kruit in de eerste helft al verschoten. Aan de 24-3 score voegen beide teams nog een field goal toe en daarmee is de 27-6 eindstand bereikt. Opnieuw een winstpartij voor de Bucs. Opnieuw een verlies voor de Bills.

Foto via si.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *