Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 14

 

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!


Wat een weertje! Afgelopen zondag was het in enkele stadions in de NFL bar en boos. Op Twitter vlogen natuurlijk de foto’s van ondergesneeuwde velden over en weer. Sneeuwstormen maakten het de teams behoorlijk lastig. Hierboven een foto van Baltimore.

 

 

 


RGIII en de Washington Redskins kregen ook te maken met de sneeuw. Een dun, maar verraderlijk glad, laagje lag er op FedEx Field.

 

 

 


In Philadelphia is men veroordeeld tot het spelen van American Football met hindernissen. Tussen de 5 yard markeringslijnen in, ligt gewoon een pak sneeuw waar menig skifanaat helemaal dol van wordt.

 

 

 


Veel NFL kenners zeggen vaak dat Peyton Manning moeite heeft met koud weer en dat hij dan niet uit de voeten kan. Na een klinkende zege (51-28, 397 yards en 4 TD’s) tegen de Titans haalt de geroutineerde QB van de Broncos zijn gram. Het radiostation dat hem interviewde deelt het citaat ook via Twitter met de rest van de wereld.

 

 

 


Drew Brees pakte met zijn New Orleans Saints de koppositie in de NFC South door te winnen van concurrent Carolina. Vierde Brees deze overwinning samen met zijn vrouw en een biertje in de auto? Of was dit biertje aanwezig om in te drinken voor een saaie première die op het programma stond? Veel mensen hebben zich op Twitter afgevraagd wat dit biertje in de auto van Drew Brees deed…

 

 

 


De commentaren op Twitter waren waarschijnlijk heftig genoeg want Drew Brees voelde zich blijkbaar genoodzaakt om uitleg te geven via Twitter. Wat een half zichtbaar (ongeopend!) flesje in je auto wel niet allemaal kan doen. Het blijk om het kruidige biertje van Virgil’s te gaan.

 

 We’ll keep you posted!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *