Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Falcons winnen van geplaagde Redskins

De Atlanta Falcons hebben zondagavond de Washington Redskins verslagen met 27-26. Met nog 18 seconden op de klok krijgen de Redskins nog de kans om via een 2-point conversion de wedstrijd te winnen. Het is rookie Desmond Trufant die een pass van Washington’s QB Kirk Cousins blokt.

De Washington Redskins beginnen zonder Robert Griffin III aan de wedstrijd. De QB die normaal in de basis staat is gepasseerd en kijkt vanaf de zijlijn toe. Griffin ziet hoe zijn ploeg het zichzelf enorm moeilijk maakt. De Redskins noteren namelijk zeven turnovers waarvan vijf via een fumble. Atlanta pakt de cadeautjes van Washington graag uit en zet de turnovers om in 20 punten.

In het eerste kwart start Atlanta voortvarend met touchdowns van Steven Jackson en Tony Gonzalez. Laat in het eerste kwart doet Washington iets terug met een touchdown van Fred Davis. De Redskins komen vlak voor rust op voorsprong wanneer Kai Forbath de bal tussen de palen door trapt en daarmee de score op 17-20 zet. De Falcons nemen de leiding weer over  wanneer Steven Jackson in het derde kwart zijn tweede touchdown maakt. De stand komt op 27-26 door een touchdown van Santana Moss. De Redskins gaan voor de overwinning en we weten inmiddels hoe dat is afgelopen.

Foto via si.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *