Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Niners rollen bucs op en pakken vierde ‘W’ op rij

De San Francisco 49ers hebben zondag geen steekjes laten vallen. In Tampa worden de Tampa Bay Buccaneers met 14-33 aan de kant gezet. San Francisco’s QB Colin Kaepernick wordt soms verweten dat hij niet constant genoeg is. In en tegen Tampa legt hij een sterke prestatie op de mat.

Colin Kaepernick gooit touchdown passes naar Vernon Davis en Michael Crabtree en in het vierde kwart sloopt hij de klok bij een 20-14 voorsprong. De drive resulteert uiteindelijk in een field goal van Phil Dawson. Kaepernick sluit de wedstrijd af zonder intercepties en met 203 yards door de lucht en 39 rushing yards op zijn naam. De vraag is nu of hij deze lijn vast kan houden.

Tampa Bay komt pas laat in het tweede kwart tot scoren. San Francisco heeft op dat moment inmiddels een voorsprong genomen door onder andere touchdowns van Davis en Crabtree. Het is Vincent Jackson die vlak voor rust een pass van Mike Glennon omzet in een touchdown voor de Bucs. Met een 7-17 stand in het voordeel van de 49ers gaan beide ploegen de kleedkamers in.

San Francisco controleert ook na rust de wedstrijd. Toch is er een moment in de wedstrijd waar de Buccaneers de achterstand verkleinen tot één score. Vroeg in het vierde kwart scoort Tim Wright een touchdown na een pass van Mike Glennon en is de stand 14-20 in het voordeel van San Francisco. De Bucs kunnen echter niet doorpakken. Een fumble die door Kendall Hunter wordt omgezet in een touchdown en twee field goals van Phil Dawson zorgen ervoor dat na vier kwarten spelen de 14-33 eindstand op het bord staat.

Foto via si.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *