Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 15

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!


Afgelopen maandag was Justin Tucker de grote held bij de Baltimore Ravens. Zijn zes field goals zorgden voor een nipte overwinning (18-16) van de Ravens op de Detroit Lions. Dinsdag was op veel billboards in Baltimore bovenstaande afbeelding te zien. Met uiteraard een kleine steek onderwater voor Calvin Johnson (aka Megatron) van de Lions. Hij had in de wedstrijd enkele cruciale foutjes.

 


Punter Kevin Huber van de Cincinnati Bengals kreeg afgelopen zondag een beste hit te verwerken. Hij brak hierbij een wervel en zijn kaak. Op Twitter kan hij er gelukkig nog wel grapjes over maken. Check zijn avatar! De hit wordt overigens als incorrect beoordeeld. Er zal hoogstwaarschijnlijk een boete volgen voor “dader” Terence Garvin van de Pittsburgh Steelers.

 


Collega punter Pat McAfee van de Indianapolis Colts zag de hit op Huber. McAfee kreeg er zelf de rillingen van en wenst Huber sterkte via Twitter.

 


Sports Illustrated kiest tegen het einde van het jaar altijd een ‘sportman van het jaar’. Via Twitter onthulde men de cover met daarop de winnaar. Dit jaar gaat de titel naar Denver Broncos’ QB Peyton Manning. Hij blijft MLB sterren Mariano Rivera en David Ortiz voor.

 

 

 

https://twitter.com/BertDbacks/statuses/412422029585809408
In de MLB wereld waren uiteraard niet veel mensen het eens met Peyton Manning als sportman van het jaar. Onder andere oud ESPN gastheer en MLB kenner Steve Berthiaume laat via Twitter merken dat hij het niet eens is met Manning als winnaar.

 


Desmond “Dez” Bryant van de Dallas Cowboys verliet zondag vroegtijdig het veld. Geen blessure, buikloop of vrouw die moet bevallen… Dus waarom zou hij dan zijn team achterlaten op het veld met nog bijna anderhalve minuut op de klok? Waarschijnlijk pure frustratie. Bryant, die zelf sterk speelt, verlaat het veld namelijk vlak na de interceptie van QB Tony Romo.

 

https://twitter.com/AthGear/statuses/412383381490368512

 

https://twitter.com/ByMMartinez/statuses/412383919707676672

 


De actie van Bryant valt uiteraard slecht bij de fans. Twitter is dan natuurlijk dé plek om dat te laten merken! Waarschijnlijk laat hij zijn ploeggenoten niet snel weer achter op het veld.

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *