Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cardinals Verslaan Seahawks in Seattle

Voor het eerst in veertien thuiswedstrijden en voor het eerst sinds Ralph Wilson quarterback is, hebben de Seattle Seahawks verloren. De Arizona Cardinals schreven met 17-10 dit stukje geschiedenis. Goed was het niet, maar wel effectief.

Quarterback Carson Palmer gooide vier interceptions voordat hij diep in het vierde kwart wel een touchdown wist te produceren. Zijn 31 yards pass werd gevangen door receiver Michael Floyd en bracht (samen met de two point conversion) de Cardinals op de beslissende voorsprong. De Seahawks probeerden nog wel terug te komen, maar de laatste aanvalspoging eindigde in de handen van de Cardinals linebacker Karlos Dansby.

Waar de defensie van de Seahawks met vier onderscheppingen zich wist te onderscheiden, blijft vooral de verdediging van de Cardinals positief verbazen. Zij waren dan ook sterk gemotiveerd nadat vorig jaar met maar liefst 58-0 werd verloren in Seattle. Er was dus wat recht te zetten en die passie bleek succesvol.

De Cardinals hebben wel de pech dat ze nog wel afhankelijk zijn van de Saints en de 49ers om de playoffs te halen. Erg zuur voor een team met een mogelijke 11-5 record, waarmee ze nu al beter presteren dan divisiewinnaars in de AFC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *