Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams Winnen op Positieve Noot

De St. Louis Rams zijn uitgeschakeld voor de playoffs, maar doen er wel alles aan om te laten zien wat volgend jaar allemaal mogelijk is. De Tampa Bay Buccaneers werden met 23-13 verslagen. 

Meest besproken was defensive end Robert Quinn. Hij noteerde 3 sacks en verbrak daarmee het Rams’ record van Kevin Carter uit 1999. In het Super Bowl seizoen maakt hij destijds 17 sacks, waar Quinn nu staat op 18. Een voorbode van een sterke defense die in staat is haar aanval in goede posities op het veld te laten starten.

In die aanval is Zac Stacy de openbaring voor de St. Louis Rams. De jonge runningback scoorde ook deze wedstrijd en liep weer over de 100 yards. Voor de fans een mooie opsteker. Als de luchtaanval volgend seizoen ook aanhaakt op de rest van het team wordt de NFC West nog competatiever.

De Tampa Bay Buccaneers blijven ondermaats. Ze wisten maar 170 aanvallende yards te veroveren en braken voor de tweede week op rij het laagte record van het seizoen. Nog één wedstrijd en dan is de lijdensweg in Tampa weer voorbij voor een paar maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *