Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Packers met Aaron Rodgers tegen Chi-Town

Een aantal dagen voor cruciale matchups in de National Football League kwamen de Green Bay Packers met slecht nieuws voor de Chicago Bears. De Packers spelen aanstaande zondag met Aaron Rodgers in de gelederen. Rodgers is sinds 4 november niet meer in actie gekomen voor de Pack, nadat de quarterback een gebroken sleutelbeen opliep.

Zonder de voormalig MVP gingen de Packers 2-4-1. Toch heeft de ploeg uit Green Bay aanstaande zondag nog steeds een kans om rechtstreeks het playoff plaatje in te komen. Door miskleumen van de Detroit Lions en de Chicago Bears is de ploeg uit Wisconsin zondag bij winst gegarandeerd van het naseizoen.

De Packers spelen tegen een Chicago Bears team, dat zich bij winst ook kan plaatsen. Een uiterst spectaculaire matchup dus.

Ook in de NFC East is overigens eenzelfde matchup te noteren. Philadelphia en Dallas spelen om het kampioenschap in deze divisie. De winnaar gaat rechtstreeks door. In Philadelphia zijn men overtuigd van de kansen. Rivaal Dallas speelt  zonder hun starter Tony Romo. De quarterback is vandaag op de injury reserve lijst gezet en wordt vervangen door Kyle Orton. Het team trok afgelopen week de 41-jarige Jon Kitna aan als insurance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *