Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Richard Bouthoorn officieel uitgeschreven bij Eagles

Nu het NFL-seizoen er weer bijna op zit, kijken we vooral ook vooruit naar de Nederlandse American football competitie van de AFBN. Gridiron heeft papparassen onder ogen gekregen die een vervelende toekomst van de Alphen Eagles zonder quarterback Richard Bouthoorn voorspellen. Een van de beste quarterbacks van Nederland heeft zich namelijk uitgeschreven bij zijn club.

Navraag leert dat de soep echter niet zo heet wordt gegeten. Alhoewel Bouthoorn eerder al aangaf dat hij zich vorig seizoen maar moeilijk kon motiveren om er een seizoen tegenaan te plakken, lijkt de basisspeler van het Nationale team toch weer te neigen naar een nieuw seizoen bij Alphen. “Ik wist niet of een nieuwe baan en een nieuwe sport volledig kon combineren,” aldus de spelverdeler. “Uit voorzorg heb ik me uitgeschreven. Ik ga dit seizoen waarschijnlijk gewoon spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *