Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 16

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!


Een epische overwinning voor de San Francisco 49ers op een avond die voorafgaand aan de wedstrijd al historisch beloofde te worden. Er werd afscheid genomen van een prachtig stadion in de laatste thuiswedstrijd van de 49ers in het reguliere seizoen. Na de overwinning op de Falcons hoeft dit overigens niet de laatste wedstrijd in het Candlestick Park te zijn geweest in verband met de aankomende playoffs.


Alsof het seizoen voor de Carolina Panthers nog niet spannend genoeg is. Backup QB Derek Anderson treft harde actie aan in zijn achtertuin en houdt zijn volgers op Twitter maar wat graag op de hoogte.


Maar ook voor een backup QB roept de plicht! Nog steeds onwetend over wat er echt aan de hand is moet Anderson vertrekken richting het complex van de Panthers.


En dan onderweg naar de voordeur ook nog ontdekken dat hij naar zijn favo Starbucks coffee kan fluiten aangezien de vestiging van de koffiespecialist achter een peloton SWAT agenten zit. Wat een ochtend voor Derek Anderson…


We gaan richting laatste speelronde van het reguliere seizoen. Via Twitter laat iedereen zijn voorspelling doorschemeren. Via een NFL kenner van de NBC is dit een handige tweet met een link naar zijn artikel over de mogelijke scenario’s.

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *