Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 17

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

 

 

 


Tony Gonzalez is met pensioen. Op Twitter komen natuurlijk veel dankbetuigingen voorbij aan het adres van de voormalig TE van de Atlanta Falcons. Maar liefst 17 seizoenen vertoonde hij zijn kunsten op de velden in de NFL. In zijn laatste wedstrijd droeg hij een microfoontje bij zich en dit leverde een prachtige compilatie op!

 

 


Lovie Smith wordt de nieuwe hoofdcoach van de Tampa Bay Bucanneers. Dit nieuwtje staat uiteraard ook op Twitter. Inclusief de ongezouten meningen van kenners, fans en andere Tweeps. De directie van de Bucs heeft geen vertrouwen meer in de samenwerking met Greg Schiano. Smith was eerder hoofdcoach bij de Chicago Bears en coachte de linebackers van Tampa Bay in de periode van 1996 – 2000.

 


Darnell Dockett, DE van de Arizona Cardinals, heeft een raar gevoel voor humor. Klik door via bovenstaande tweet en bekijk zijn avatar!
https://twitter.com/DezBryant/status/418663053249376256
Desmond (Dez) Bryant is erg spraakzaam op Twitter! Hij gebruikt maar liefst één teken om de letter ‘P’ de wereld in te slingeren. Waarom hij dit precies dit is ons een raadsel. Wat we wel zeker weten is dat dit niet de ‘P’ van Playoffs is!

We’ll keep you posted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *