Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

San Francisco overwintert in NFL playoffs

Een 33-yard fieldgoal was de onderscheidende factor in het ijskoude treffen tussen de Green Bay Packers en de San Francisco 49ers zondagnacht in Wisconsin. Een rake trap van kicker Phil Dawson zorgde ervoor dat de uitploeg volgende week in de Divisional Playoffs uit mag komen in Carolina tegen de plaatselijke Panthers. De 49ers wonnen tijdens Wild Card Weekend met 23-20 van de Green Bay Packers in een van de koudste wedstrijden in de geschiedenis van de National Football League.

Toen het kwik het dieptepunt raakte, stond er qua gevoelstemperatuur in Wisconscin een barre -30 graden Celsius in de boeken.

Grote man aan San Francisco zijde was wide receiver Michael Crabtree, met 8 catches voor 125 yards. Hij lijkt hiermee net op tijd terug aan ‘Frisco zijde om een team een ferme boast te geven in de playoffs. Mede dankzij de ruimte die Crabtree bood, werd tight end Vernon Davis in staat gesteld om in het vierde kwart een belangrijke touchdown catch binnen te halen.

Colin Kaepernick was de andere beslissende factor in de overwinning van de ploeg uit San Francisco. De quarterback liep voor 98 yards, waaronder een beslissende 11-yard run op 3th-and-8 op de beslissende drive van de 49ers.

De 49ers spelen nu zondag om 19 uur tegen de Carolina Panthers. In de andere NFC matchup spelen de New Orleans Saints zaterdag tegen de Seattle Seahawks. Deze wedstrijd wordt op 11 januari om 23 uur gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *