Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 18

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

 


De playoffs halen is natuurlijk prachtig. Maar ze niet halen kan pijn doen. Via Twitter gaat er een filmpje rond waarin te zien is hoe een doorgewinterde fan van de Green Bay Packers gek wordt.

 


Stat of the week! In een Tweet van de NFL valt te lezen dat Tom Brady het de laatste acht jaar niet altijd even makkelijk had in de playoffs. Zal deze negatieve trend doorzetten of vormen de Colts geen gevaar voor de QB van de New England Patriots? Zeggen jullie het maar!

 


Pro Football Talk is het blog van NBC. In een Tweet linkt men naar een geinig artikel over de prijs van succes in de playoffs voor de San Francisco 49ers. Onder andere hoofdcoach Jim Harbaugh en QB Colin Kaepernick staan op de lijst om een verlenging van hun contract te krijgen. Maar hoe meer succes deze gasten behalen, des te duurder zullen deze contracten uitvallen voor de 49ers. Typisch gevalletje van luxeprobleem?

 


Nu we het toch over de 49ers hebben… Oud speler van San Francisco en Hall of Famer Ronnie Lott retweet een vraag van NFL Network. Met het oog op de wedstrijd tussen de Panthers en de 49ers vragen zij zich af wie jullie zouden kiezen als QB voor de komende tien jaar? Kap of Cam?

 


Een discussie die ook op Twitter heerst is die van het wel of niet uitbreiden van de playoffs. Er zijn voorstanders maar de meerderheid op Twitter laat de playoffs het liefst in tact. Wat is jullie mening hierover?

 


Het maken van een ‘selfie’ blijkt niet alleen een trend te zijn onder de pubers van tegenwoordig. Akeem Ayers van de Tennessee Titans wil er ook mee aan de slag en noemt het zelfs een “kunst”. Via Twitter vraagt hij om hulp. De reacties stromen uiteraard binnen.

We’ll keep you posted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *