Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 19

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

 


Steeds meer teams in de NFL kunnen hun vakantie gaan boeken! Deze week vielen de Colts, Chargers, Saints en Panthers af in de strijd om de titel.

 


De Carolina Panthers verloren afgelopen zondag in eigen huis van de San Francisco 49ers. Na afloop staat Carolina’s WR Steve Smith tegenover een reporter die niet al te handige vragen stelt. Op Twitter plaatst FOX Sports een link naar de video!

 


Russell Wilson maakt zich op voor de strijd om de titel in de NFC. Inmiddels is deze jonge QB bijna onmisbaar voor de Seattle Seahawks. Funny fact op Twitter: Er zijn 1.255 spelers in de NFL die dit jaar meer salaris op hun rekening gestort krijgen dan Russell Wilson.

 


Op Twitter zijn afgelopen week veel tweets voorbij gekomen met de onthullende uitspraken van Peyton Manning omtrent de ‘Omaha’ call. Het wordt er alleen niet echt duidelijker op.

 


We hebben het in TATL al vaker gehad over de luidruchtigste stadions in de NFL. Kansas City en Seattle voeren de lijst aan. Via een tweet van Sports Illustrated kwamen wij een leuk artikel tegen over waarom CenturyLink Field in Seattle zo luidruchtig kan zijn. De 49ers zullen met de herrie om moeten gaan wanneer zij op bezoek gaan bij de Seahawks om de NFC titel te claimen.

 


Het officiele account van de Super Bowl is begonnen met aftellen. Nog 18 dagen… Peyton’s nummer natuurlijk. Maar zou deze “subtiele” hint misschien ook de voorkeur zijn van de organisatoren?

 

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *