Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 20

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

Als we dit feitje op Twitter mogen geloven is het nu al over en uit voor Peyton Manning en de Denver Broncos. Je kunt de beste cijfers van de klas hebben maar alles komt aan op het examen.

We hebben natuurlijk allemaal het interview met de uitspatting van Seattle’s Richard Sherman gezien. Op Twitter heeft dan ook iedereen zijn of haar mening wel klaar. Terrell Owens plaatst in deze tweet een link naar een leuke persiflage van Mike Epps.

 

Richard Sherman zelf laat in een reactie op Twitter weten dat hij het filmpje wel kan waarderen.

Natuurlijk stroomde Twitter over met tweets over de kersverse Super Bowl kandidaten. De Denver Broncos gaan het opnemen tegen de Seattle Seahawks. Welk team steun jij op Super Sunday?

 

Via Twitter kwamen deze week natuurlijk prachtige impressies voorbij van de Denver Broncos en hun AFC titel. Visueel ingesteld? Klik voor prachtige plaatjes!

Ook bij de Seattle Seahawks stroomt de tijdlijn vol met prachtige plaatjes en felicitaties.

 

Aardige woorden van Seattle’s QB Russell Wilson aan het adres van Peyton Manning. Uiteraard zullen we hier op het veld niets van gaan merken tijdens de Super Bowl.

We’ll Keep you posted!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *