Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Non-SB nieuws: Rivera verlengt bij Panthers

Het ‘gewone’ nieuws sneeuwt een beetje onder deze week (pun intended), maar er is zeker iets te rapporteren vanaf het front. Na hun succesvolle seizoen hebben de Carolina Panthers namelijk besloten Ron ‘Riverboat’ Rivera langer aan zich te binden. De ‘Coach of the Year’-kandidaat heeft drie jaar aan zijn huidige contract geplakt, wat betekent dat hij tot het eind van het seizoen 2017 vastligt.

Rivera maakte afgelopen jaar een absoluut powerhouse van de Panthers. De ploeg behaalde de tweede plaatsingsplek in de NFC na een desastreus seizoen in 2012. Zijn agressieve playcalling en zijn shabby look leverde hem de bijnaam ‘Riverboat Ron’ op, een bijnaam die de ploeg maar al te graag kracht bijzette wanneer het kon. Het sprookje van Carolina eindigde in eigen huis tegen de San Francisco 49ers.

Rivera’s baas, general manager Dave Gettleman, hoefde niet lang na te denken over de verlenging. “De ploeg laat vordering zien in elk seizoen dat ze onder leiding van Rivera stond en hij verdient de aandacht die hij verdient na het seizoen van 2013. We zijn blij en verheugd met de continuïteit die dit contract met zich meebrengt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *