Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Peterson dreigt nu al met holdout

Nog geen week na de Super Bowl dreigt de eerste speler al met een ‘holdout’ als hij niet meer geld krijgt. Peterson is de ‘goede’ man. Geen zorgen voor de Vikings-fans… het gaat om Patrick Peterson van de Arizona Cardinals. 

Hiermee doet Patrick Peterson direct het tegenovergestelde van zijn teamgenoot Larry Fitzgerald. ‘Fitz’ is alom de meest gerespecteerde speler van de Arizona Cardinals en misschien wel van de NFL. Larry is de ultieme ‘good guy’. Hij kan op geen misstap betrapt worden en is bij veel charity-events een graag geziene gast. Hij is ook Cardinal in hart en nieren. Daags na de Super Bowl liet hij zijn contract aanpassen, zodat hijzelf minder zou verdienen en de Cardinals meer ruimte hadden om te investeren in de spelersgroep.

Deze ruimte zullen de Cardinals waarschijnlijk gaan aanwenden om één van de defensieve kopstukken van de ploeg tevreden te houden. Het zal wrang zijn voor Larry Fitzgerald. hij denkt aan het teambelang en ziet zijn geste opgaan aan een speler die denkt aan zijn eigen belang. Larry zal hier natuurlijk met geen kwaad woord over reppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *