Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eric Decker wil meer dan geld

Hoewel de Denver Broncos de Super Bowl verloren van de Seattle Seahawks, mag de ploeg terugkijken op een waardig seizoen. Wide receiver Eric Decker was een groot onderdeel van de offense die alle records brak. Het contract van de receiver loopt af, maar Decker is er nog niet uit wat hij in de toekomst wil.

Na een seizoen als dat van Decker ligt de markt aan je voeten. Er zijn genoeg teams in de NFL die de receiver willen inlijven en die door veel geld voor over hebben. Het is Decker echter niet alleen om het geld te doen. Dat liet hij weten in een gesprek met SiriusXM NFL Radio. “Het gaat niet alleen om het geld voor mij. Het gaat om het naar je werk gaan en plezier hebben in mijn werk.”

Decker ving het afgelopen seizoen 87 passes van Peyton Manning en lijkt de beste beschikbare receiver op de markt. Zijn klik met Manning is natuurlijk een pré om terug te keren naar de Broncos, maar ook die ploeg moet keuzes maken met haar free agents. Hij lijkt daarom te neigen naar een andere ploeg, maar Decker laat de deur absoluut open voor een terugkeer. “Als we op dezelfde pagina kunnen komen zal ik een belletje van de Broncos zeker verwelkomen. Maar ik moet doen wat het beste is voor mijn familie.”

Dat lijkt dus op zoek naar een nieuwe ploeg. Bij de Broncos komen beide Thomas’ na die seizoen vrij en de club lijkt geld te willen sparen om de receiver en tight end langer aan zich te binden. Het betekent dat Decker op zoek moet naar een nieuwe ploeg en dat gaat ongetwijfeld gepaard met wat meer dollars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *