Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Teams geilen op vriendin draft prospect

Blake Bortles wordt door NFL teams niet alleen gevraagd naar zijn status als eerste ronde draft pick. De geïnteresseerde teams vragen hem ook de hemd van het lijf over zijn vriendin Lindsey Duke. Een hit op Instagram met haar bikini-foto’s en andere selfie’s.

Bortles speelde zich bij Central Florida in de kijker van NFL teams. In de Fiesta Bowl kroonde hij zich tot MVP en het is zelfs niet uitgesloten dat hij de allereerste draftkeuze zou kunnen worden over een aantal weken. Tijdens de scouting combine van het afgelopen weekeinde wilden de NFL teams vooral weten of zijn vriendin mee zou komen als hij uitgenodigd zou worden voor een diner ter kennismaking.

Bij NFL teams werken dus ook gewoon mensen… ehm vooral hitsige mannen. Check zelf het Instagram account van Lindsey Duke.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *