Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Alphen Eagles zonder Richard Bouthoorn

Alphen Eagles begint de belangrijke kraker tegen Amsterdam Panthers aankomende zondag voor het eerst sinds lange tijd zonder quarterback Richard Bouthoorn. De ijzersterke spelverdeler staat niet op het actieve roster van de Alphenaren. Zijn plaats wordt overgenomen door Tom van Duijn.

Nieuwbakken hoofdcoach Errol Zeefuik verwacht een moeizame eerste game. “We hebben de afgelopen week goede trainingen gehad,” aldus Zeefuik. “Maar onze offensive line is nog niet helemaal compleet. Stefan van der Neut heeft nog een wedstrijd schorsing en ikzelf zit nog met een instabiele knie. De defense lijkt wel goed op orde. Onder leiding van Erwin Gloudemans lijken we redelijk compleet.”

De hoofdcoach verwacht niet veel verval nu er een andere quarterback onder center staat. “Tom is een betere pocketquarterback,” aldus Zeefuik. “Richard is tot vandaag geen lid van de Alphen Eagles. Hij mist sowieso de eerste twee games.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *