Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Broncos gaan voor Defensieve Injectie

De Denver Broncos zijn free agency gestart met een volle aanval op de verdediging. De verliezend finalist in de Super Bowl leerde de harde les dat ‘defense championships’ wint. De ploeg haalde Pro-Bowlers T.J. Ward en Aqib Talib en is vol in de race voor DeMarcus Ware. UPDATE: INMIDDELS IS OOK DEMARCUS WARE EEN NIEUWBAKKEN DENVER BRONCOS-SPELER

In de Super Bowl bleek dat het leuk is als je een goede aanval hebt, maar de defensieve ondergeschiktheid aan de Seattle Seahawks deed pijn. De Broncos tastte op dag 1 daarom flink in de buidel. Cornerback Aqib Talib (ex-Patriots) werd binnengehaald voor 57 miljoen dollar over zes jaar tijd, waar safety T.J. Ward (ex-Browns) 23 miljoen dollar krijgt in vier jaar.

Daarmee zijn de Broncos nog niet klaar. Volgens de geruchtenmachine is de ploeg één van de voornaamste kandidaten om de ontslagen Cowboys-ster DeMarcus Ware binnen te halen. Het zou een mooie rush-tandem kunnen zijn met Von Miller en de Broncos duidelijk meer kans geven volgend jaar in de Super Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *