Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ware kiest Denver, Tate naar Detroit

Twee grote namen zijn van de markt: DeMarcus Ware en Golden Tate tekenden vandaag een contract bij respectievelijk de Denver Broncos en de Detroit Lions.

Ware heeft niet lang zonder baan gezeten nadat hij werd gereleased door de Dallas Cowboys. Hij tekende woensdag in Colorado een contract voor 3 jaar, met een waarde van $30 miljoen. Het is voor Denver al de tweede grote aankoop van het ‘nieuwe’ seizoen. Op dag 1 van Free Agency plukte de Broncos namelijk ook Aqib Talib al op van de markt.

Detroit heeft zijn tweede sterspeler op de receiverpositie binnen. Calvin Johnson krijgt namelijk hulp van Golden Tate, voormalig sterspeler van de Seattle Seahawks. Tate tekent voor 5 jaar en ontvangt in die periode $31 miljoen, waarvan $13.15 miljoen gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *