Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe AFC East watch-out: Decker vs. Revis

NFL fans hebben er een prachtige matchup bijgekregen op woensdag. Receiver Eric Decker koos voor de New York Jets en cornerback Darrelle Revis kreeg zijn gewenste contract bij de New England Patriots. Het mag duidelijk zijn waar de spotlight zal schijnen als de Jets en de Patriots elkaar twee keer per jaar ontmoeten in de AFC East.

De laatste dagen gingen er geruchten over Darrelle Revis als ruilmateriaal. De Tampa Buccaneers ontsloegen Revis echter gisteren voor 4 uur ’s middags. Dit was de deadline waarop de 4e rond draft pick een 3e ronde draft pick zou worden voor de Jets met wie de Bucs vorig jaar de Revis-ruil aangingen. Bovendien zou de speler dan zo 1,4 miljoen dollar op zijn rekening krijgen.

Het duurde hierna niet lang voordat Revis zijn zegen gaf aan de New England Patriots voor een éénjarig contract ter waarde van 12 miljoen dollar. Niet echt verrassend want de cornerback riep al toen hij nog bij de Buccaneers onder contract stond dat hij naar  Boston wilde. Een plek die reëel werd nadat Aqib Talib tekende bij de Broncos.

Als speler van de Jets waren de optredens van Revis tegen voormalig Patriots receiver Randy Moss een toetje om naar uit te kijken. De wedstrijd tussen de Jets en de Patriots wordt echter weer interessant. Nu alleen met Darrelle Revis als speler van New England en Randy Moss is ingewisseld voor Eric Decker als receiver bij de Jets. De wellicht beste receiver in Free Agency koos ervoor om van Denver te verhuizen naar New York waar een contract lag van 5 jaar en 36,25 miljoen dollar. Het is nog even wachten of het verhuizen van Decker impact zal hebben op zijn MTV-realitysoap die hij heeft met zijn bekende vrouw Jessie James.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *