Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Neem een abonnement op Gridiron American football

Voor slechts €32,95 een abonnement op een magazine dat tien keer per jaar puur en alleen is gericht op American football? Elke keer 64 pagina’s dik? Schrijf je hier in en help mee aan het realiseren van een American football tijdschrift voor Nederland en Belgie! Alleen bij voldoende animo wordt het abonnementsgeld afgeschreven!

De afgelopen maanden heeft Gridiron Magazine geprobeerd een ‘common ground’ te vinden voor een tweewekelijks tijdschrift over American football. Alhoewel het benodigde abonnementenaantal relatief laag was, is het niet gelukt om het aantal abonnees over de streep te trekken. Het bedrag voor een abonnement was in de ogen van de markt te hoog. Het project is hiermee van tafel geveegd.

Toch wil de redactie van Gridiron de droom voor een footballmagazine nog steeds graag realiseren. En dus starten wij vanaf vandaag een campagne, die in augustus alsnog tot een magazine moet leiden. Dit keer proberen we in te steken op een maandblad. We hebben hierbij geluisterd naar de liefhebbers. Abonnees betalen slechts €32,95 voor tien goedgevulde magazines over American football in Amerika en Europa. Het magazine zal een hoog gehalte aan exclusieve interviews en reportages krijgen.

American football liefhebbers die zich via de site al in hebben geschreven, hoeven dat niet opnieuw te doen. Zij krijgen via e-mail nog bericht thuis.

Eenzelfde soort initiatief lanceerde de uitgeverij onlangs ook op het gebied van honk- en softbal. Dit tijdschrift, Fastball Magazine, werd in februari gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *