Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN Eredivisie Power Rankings Week 5

Wat is een wereld zonder Power Rankings? Bij Gridiron verschijnen ze week na week. Mee eens of niet? Laat het ons weten in de comments.

1 (1) Alphen Eagles
De Eagles declasseerden de Panthers in de return in Amsterdam. De defense staat als een huis, de offense raakt meer en meer op elkaar ingespeeld. Komende week EFL ervaring en dan drie wedstrijden verwijderd van de vijfde playoffs op rij. Volgende wedstrijd: 19 april uit tegen Badalona Dracs (EFL)

2 (2) Amsterdam Crusaders
Dankzij de ruime overwinning verstevigen de Crusaders de tweede plek in de Power Rankings. Het goede spel van de afgelopen weken belooft veel goeds voor de komende wedstrijd tegen Arnhem Falcons voor de eerste plek in Poule B. Volgende wedstrijd: 27 april uit tegen Arnhem Falcons

3 (3) Arnhem Falcons
De Falcons konden zich revancheren na het nipte verlies tegen de Alphen Eagles. Een solide vertoning tegen Hilversum Hurricanes houdt de Falcons op de derde plek in de Power Rankings. Over twee weken zouden zij zich zomaar een plek omhoog kunnen spelen wanneer zij de Crusaders ontvangen in Arnhem. Volgende wedstrijd: 27 april thuis tegen Amsterdam Crusaders

4 (4) Nijmegen Pirates
Onveranderd op plek vier staan de Pirates uit Nijmegen. De Pirates hopen deze wedstrijd snel te vergeten en kijken richten hun aandacht op de Alphen Eagles. De tweede plek in poule A is nog te vergeven en de Pirates zullen er alles aan doen om deze te bemachtigen. Volgende wedstrijd: 4 mei thuis tegen Alphen Eagles

5 (5) Amsterdam Panthers
De vrije val van de Panthers gaat maar door. Het verlies van de Eagles is al de derde van het seizoen. De playoffs zijn nog in zicht, maar dan zal de komende wedstrijd gewonnen moeten worden. Zeker gezien de zware wedstrijden tegen de Crusaders en Falcons voor de boeg. Volgende wedstrijd: 27 april thuis tegen Hilversum Hurricanes

6 (6) Hilversum
Twee goede wedstrijden en twee mindere wedstrijden hebben de Hurricanes gespeeld in hun debuut in de Eredivisie. Wij zijn benieuwd hoe de laatste drie wedstrijden eruit gaan zien. Kunnen de Hurricanes nog verrassen en kunnen zij een manier vinden om zich te handhaven in de Eredivisie dit jaar? Wellicht is komende wedstrijd de kans om dit te laten zien. Volgende wedstrijd: 27 april uit tegen Hilversum Hurricanes

 

Stand

Poule A                                              Record                                    Doelsaldo

Alphen Eagles                                   4 – 0                                        104 – 38
Nijmegen Pirates                             1 – 3                                        19 – 78
Amsterdam Panthers                    1 – 3                                        18 – 74


Poule B                                              Record                                    Doelsaldo

Amsterdam Crusaders                  3 – 0                                        99 – 8
Arnhem Falcons                              2 – 1                                        98 – 37
Hilversum Hurricanes                  0 – 4                                        31 – 134

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *