Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL speelschema bekend: vakantie plannen

Het speelschema van de NFL heeft  haar levenslicht gezien. En dus kan ik eindelijk mijn vakantie plannen, want een welverdiende holiday in de VS kan alleen gepaard gaan met NFL-wedstrijden bezoeken. Who needs Disney World?

Als kampioen mogen de Seahawks het bal in week 1 op donderdag openen. De Green Bay Packers komen dan op bezoek, waarbij de gasten wraak kunnen nemen voor de ‘Fail Mary-game’. Twee jaar geleden kreeg Seattle de winst in de schoenen geworpen door een scheidsrechterlijke dwaling die een touchdown onterecht goedkeurde. Andere mooie matchup in week 1 is die van de Denver Broncos tegen de Indianapolis Colts, waarbij Peyton Manning zijn voormalige werkgever voor de tweede keer ontmoet. Opmerkelijk is ook de Monday Night Game tussen de Arizona Cardinals en de San Diego Chargers. Een week eerder spelen de backups van deze teams tegen elkaar in de laatste wedstrijd van de pre-season.

Als het mezelf lukt om week 1 in New York te zijn is de kans groot dat ik eens ga kijken welke quarterback bij de New York Jets aan het roer staat tegen de Oakland Raiders: Vick of Smith. Daarnaast kan ik dan ervaren of de Raiders nog kans hebben dit seizoen. Deze ploeg heeft het zwaarste schema van alle 32 teams voor de boeg. De tegenstanders van de Raiders in het komende seizoen wonnen vorig jaar 58% van de wedstrijden.

Bekijk alle speelrondes>

Nu maar hopen dat ik het niet afleg tegen mijn vrouw en alsnog moet gaan hiken in Indonesië…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *