Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Panthers naar de NFL

Twee voormalige jeugdspelers van de Amsterdam Panthers hebben gisteren een free agency contract aangeboden gekregen in de National Football League. Kort nadat de Draft ten einde was, lieten de San Diego Chargers en de Atlanta Falcons weten dat ze respectievelijk Ricky Tjong-a-tjoe en Geraldo Boldewijn willen binnenhalen. Beide spelers speelden vorig jaar voor de Boise State Broncos.

Ricky Tjong-a-tjoe liet in een eerste reactie weten dat het free agency contract nog niet is getekend, maar dat je hem als een San Diego Charger kunt beschouwen.

Veel Nederlanders zaten gisteren met de iPad in de hand om de verrichtingen in de NFL Draft te aanschouwen. De beredenering was dat er een klein kansje zou zijn dat een van de beide heren tijdens de zevende ronde van de Draft opgetrommeld zou worden. De drie rondes die gisteren werden geselecteerd, tijdens een zes uur durende show, gingen echter zonder Nederlandse inbreng voorbij.

Voor het tweetal begint nu een lange weg naar een uiteindelijk basiscontract. Hiertoe zal het tweetal zich van de beste kant moeten laten zien tijdens off-season activities en het NFL trainingskamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *