Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tjong-a-tjoe: “San Diego beste fit voor mij”

Defensive tackle Ricky Tjong-a-tjoe kon kiezen uit een free agent contract bij de Miami Dolphins en de San Diego Chargers. Hij koos bewust voor de club aan de Amerikaanse Westkust.

De voormalig universiteitsspeler van Boise State had al een visit bij de clubleiding in San Diego gehad. Dat voelde goed. Zo goed, dat Tjong-a-tjoe besloot om op het contract van de Chargers in te gaan. “De situatie daar is beter voor me,” aldus de verdediger, die gisteravond aankwam in de zuidwesterlijke punt van de Verenigde Staten. “Er staan weinig defensive tackles momenteel op het roster, dus ik voel dat ik hier kansen heb.”

San Diego heeft naast Tjong-a-tjoe nog zes andere defensive tackles op het huidige roster, waaronder nog twee andere rookies. Vorig seizoen was Sean Lissemore in de 3-4 basisformatie de starter, waarbij Corey Liuget (die van origine ook defensive tackle is) werd opgesteld als right defensive end.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *