Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Alphen zaterdag tegen gelijkwaardig Basel

De European Football League heeft vorige week een lijst gepubliceerd met daarop de meest toonaangevende American footballverenigingen van Europa. Alphen neemt hierop een twaalfde plek in. De ploeg uit Alphen moet de eerstvolgende Europese tegenstander, Basel Gladiators, een plek voor zich dulden.

Basel speelt aanstaande zaterdag in Alphen voor het tweede Europese onderonsje van dit seizoen. Inzet is een plek in de kwartfinale van de Eurobowl. De eerste Europese kraker van Alphen ging maar nipt verloren van de Badalona Dragons.

De wedstrijd wordt live uitgezonden door Alphen Stad FM/TV en begint om 18 uur. Het televisiecommentaar wordt op Alphen Stad TV verzorgd door Haniff Harharah. Oud-bondscoach Pascal Matla schuift de hele wedstrijd aan als co-commentator. De voormalig NFL-speler was drie jaar coach van Alphen Eagles en loodste de club in 2012 naar het eerste landskampioenschap. Een samenvatting van Alphen Eages-Basel Gladiators is vanaf maandagavond te zien in Sport Lokaal. In april zond Alphen Stad FM/TV de eerste Europa Cup-wedstrijd van Alphen Eagles, vanuit Spanje, ook al live uit op televisie.

De wedstrijd wordt ook live gestreamd op de website van Alphen Stad FM/TV. Zo is het duel wereldwijd te bekijken. De televisiestream is via deze link te bekijken:

http://www.alphenstadfm.nl/televisie/livestream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *