Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cardinals troeven Cowboys af met linebacker

De Arizona Cardinals contracteerden vandaag de linebacker die de afgelopen twee seizoenen de geblesseerde Sean Lee bij de Cowboys verving. Opmerkelijk, aangezien diezelfde Sean Lee vorige week voor het seizoen verloren ging en ze in Dallas naarstig op zoek zijn naar een linebacker. 

In Arizona was men sneller over de teleurstelling heen toen Daryl Washington vrijdag te horen kreeg dat hij een jaar geschorst is. Hij werd opnieuw met verboden middelen betrapt, nadat hij vorig jaar al een aantal wedstrijden geschorst was. Linebacker Ernie Sims was vrijdag al op gesprek bij de Cardinals, maar vertrok toen zonder contract. Misschien dacht hij toch nog even aan de Dallas Cowboys, maar vandaag tekende hij toch bij Arizona. Hij zal samen met veteranen Larry Foote en Lorenzo Alexander de rotatie in het hart van de defensie gaan verzorgen.

Bij de Cowboys viel vorige week Sean Lee weg met een afscheurde kruisband. Geen verrassing, want buiten dat meneer Lee getalenteerd is, raakt hij altijd geblesseerd. In 2012 lag hij eruit en vorig jaar miste hij een flink deel. Beide keren was Ernie Sims de vervanger. Zijn statistieken waren niet verkeerd in de 22 wedstrijden (twaalf als basisspeler) die hij speelde in Dallas. Toch dachten de Cowboys niet meer aan Sims. Wel werden namen genoemd van Brian Urlacher die al twee jaar met pensioen is of Jonathan Vilma die overigens ook altijd geblesseerd is.

Alle geruchten ten spijt: in Dallas zit een groot gapend hart in de defensie. In Arizona niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *