Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kaepernick’s tattoos in Madden

Als je geld hebt, lukt alles. Een dag nadat Colin Kaepernick één van de meest lucratieve contracten in de NFL tekende, werd bekend dat zijn tatoeages in Madden2015 worden opgenomen. Who f*cking cares?

Met 60 miljoen dollar gegarandeerd op zak kan alles blijkt. De quarterback van de San Francisco 49ers is nog wel eens verguist omdat hij als quarterback onder de tattoos zit. Quarterbacks doen zoiets niet volgens de oude garde althans. Kaepernick heeft zijn armen volstaan met bijbelsverzen. En deze zinnen zijn nu ook letterlijk overgenomen in Madden.

Hiervoor moest de speler zelf de auteursrechten kopen bij zijn tatoeëerder.  Tatoeages mogen niet zonder toestemming van de artiest worden overgenomen in films of games. Een wijze les van de rechtzaak met de man die het gezicht van Mike Tyson met inkt bewerkte en het er niet mee eens was dat deze exact gekopieerd werd in the Hangover 2.

Benieuwd welke speler gaat volgen. Al is dat minder relevant. Het gros van de tattoo’s is van het gehalte dertien in een dozijn. Die van Colin zijn met recht nu één van de meest unieke in de NFL…

Overigens komt Madden2015 eind augustus uit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *