Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams’ Long doneert 1 miljoen aan goed doel!

Jake Long van de St. Louis Rams liet zaterdag zien hoe je ook om kunt gaan met je overdaad aan geld. In plaats van het te verbrassen aan vrouwen, drugs en verkeerde vrienden besloot de voormalig first overall draftpick (2008) maar liefst 1 miljoen dollar te doneren aan een vakantiekamp voor kinderen die levensbedreigend ziek zijn.

Bij een inzamelactie voor de North Star Ranch in de staat Michigan zei Long toe de 1 miljoen dollar te doneren. Waarom juist hier? De offensive tackle van de Rams speelde tijdens zijn college jaren in Michigan en heeft daar zijn roots. Op de ranch kunnen terminale kinderen een week gratis plezier hebben tijdens een vakantieweek.

In totaal moest er 26 miljoen dollar ingezameld worden. Persoonlijk vind ik dit wel een opmerkelijk hoog bedrag voor deze North Star Ranch. De teller staat nu op 20 miljoen dollar. Misschien kan Jake Long nog wat andere NFL-spelers aanmoedigen hier geld te geven in plaats van het over de balk te smijten voor hun zesde veel te dure auto…??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *