Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Voortaan beachparty’s in stadion Jaguars

De Jacksonville Jaguars maakten vandaag bekend dat ze 9500 stoelen weghalen in de endzone van hun stadion voor de aanleg van twee zwembaden en zestien strandtenten. Of het idee gestolen is van de jacuzzi op de achterlijn bij NAC het afgelopen seizoen, laten we maar even in het midden. 

Eindelijk wat leuk nieuws over de Jacksonville Jaguars. De ploeg heeft de afgelopen drie seizoen slechts elf wedstrijden gewonnen en daarbij heeft de franchise er veel moeite mee om het stadion vol te krijgen. En dus gooien de Jags het nu over de creatieve boeg. Voor wat het waard is: I like!

12,5k per wedstrijd
9500 stoelen verdwijnen er om op twee niveaus twee zwembaden en zestien volledig gemeubileerde strandtenten aan te leggen. Vier van de mini-strand paviljoens die direct aan het zwembad liggen kosten je zo’n 12.500 dollar per wedstrijd. Je krijgt daarvoor 50 kaartjes met al het eten en drinken inclusief. Voor de tentjes op het tweede niveau die niet aan het zwembad liggen betaal je 3.000 dollar, waarbij je twintig toegangskaarten krijgt. Op dit moment zijn al 65% van de strandtenten verhuurd voor het komende seizoen.

De zwembaden zijn onderdeel van een flink renovatieproject in het stadion van de Jaguars ter waarde van 63 miljoen dollar. Waaronder ook het plaatsen van het grootste HD stadionscherm van de NFL. Vergeet overigens niet dat deze investeringen maar voor zeven thuiswedstrijden in Jacksonville gelden, omdat de komende jaren één wedstrijd in de Engelse hoofdstad wordt gespeeld door de ploeg. Het lijken de laatste pogingen om te voorkomen dat ‘het derde team uit Florida’ definitief verhuist naar London.

NFL Redzone
Opmerkelijk aan de stadion-upgrades vind ik toch wel dat in de hoeken van het stadion vier schermen komen te hangen waar je NFL Redzone kunt volgen. Dus als het spel van de Jaguars je even tegenvalt, zoals de afgelopen drie jaar het geval was, kijk je gewoon op het scherm naar de highlights van de andere wedstrijden. Opmerkelijk of geniaal creatief om toeschouwers te trekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *