Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geraldo Boldewijn in ‘Hard Knocks’

Als Geraldo Boldewijn zich blijft ontwikkelen, dan bestaat er een grote kans dat hij straks voorbij komt in de spectaculaire real-life trainingskampserie ‘Hard Knocks’ van HBO. De zender maakte vandaag bekend dat de Atlanta Falcons  hebben toegezegd de poorten van het trainingskamp open te gooien voor de allesonthullende televisieploeg. Hiermee komt er een einde aan veel speculaties. De serie van HBO is namelijk niet onomstreden na erg prikkelende jaargangen bij de Cincinnati Bengals en de New York Jets.

Als het Geraldo lukt om indruk te maken, dan kan het zomaar zijn dat hij tijdens het grote trainingskamp aanwezig is om de camera’s van dichtbij mee te maken. Boldewijn werd op 13 mei toegevoegd aan het roster, net nadat de NFL Draft tot een einde was gekomen. De Nederlandse receiver van Boise State University heeft onlangs zijn eerste Organised Team Activities bij de Falcons voor de kiezen gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *