Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mevrouw Brady reikt WK-bokaal uit

Meneer Brady had al menig Super Bowl in zijn handen en over drie weken mag mevrouw Brady op haar beurt de beker uitreiken bij het gewone WK voetbal. Het is namelijk niemand minder dan topmodel Gisele Bündchen die de aanstaande wereldkampioen de gouden bokaal mag overhandigen.

Voor degene die het niet wisten: Gisele is namelijk Braziliaanse. Bovendien laat zij het hart van menig Braziliaan om de juiste reden sneller kloppen. De vrouw van New England Patriots quarterback Tom Brady was namelijk niet de eerste keuze van de FIFA. De onder vuur liggende president van Brazilië Dilma Rousseff zou het eerst zelf doen, maar uit angst voor rellen aan haar adres werd een veiliger alternatief gekozen.

Het is alweer de tweede keer dat Tom Brady genoemd wordt rondom het WK-voetbal. Vorig week twitterde de Mexicaanse bondscoach Miguel Herrera nog vol trots een selfie van hem met de quarterback.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *