Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lynch komt wel opdagen voor mini-camp

Waar Vernon Davis vandaag zoals beloofd niet kwam opdagen bij de San Francisco 49ers, koos Marshawn Lynch er bij de Seattle Seahawks wel voor om te komen. De runningback van de Super Bowl kampioen wil meer geld, maar vindt het zonde om boetes te moeten betalen voor werkweigering. 

Volgens de CAO van de NFL betaalt een speler 70.000 dollar per dag dat hij niet komt opdagen bij verplichte trainingsdagen. Het driedaagse minicamp valt hieronder en dus was Lynch wel aanwezig. Hij wil meer geld van de Seahawks en dan leek het hem niet logisch om eerst nog 21ok in te leveren aan boetes. Bovendien is hij vol vertrouwen dat de Seahawks er ook op uit zijn om hem netjes te belonen voor zijn goede prestaties de afgelopen seizoenen.

Overigens kun je afvragen of hij het nu echt zo slecht heeft. Hij zit in het derde jaar van zijn 4-jarige contract en gaat dit jaar 5 miljoen dollar verdienen. Maar Lynch weet waarschijnlijk dat de overige toppers in de grondaanval wel meer verdienen… Dus heel onlogisch is zijn wensenpakket niet. En daarnaast vind ik zijn opstelling naar de club wel een stukje positiever dan een Vernon Davis die ervoor kiest om wel 70k per dag af te rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *